Shop online-sport,gymnastic, gym equipment, sprossenwand, stall bars, wall bars, espalderas, espalier, spalliera,
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii : Telefon: 0722 230 477
Email: clientservice@artimexsport.com

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate - Protejarea datelor cu caracter personal

S.C. ARTIMEX SPORT & MORE S.R.L. are grija de intimitatea dumneavoastra si doreste sa va simtiti aparati pe platforma noastra. Documentul de mai jos, care contine explicatiile datelor pe care le colectam vine in intampinarea acestor asteptari. Mai jos veti afla cum sunt colectate informatii, care anume si cum vor fi folosite de catre noi. De asemenea, veti sti sa va aparati sau sa va securizati contul. Aceasta politica de confidentialitate se aplica doar pe site-urile https://www.artimex-sport.ro si https://www.artimex.ro.

Conform cerintelor Regulamentului European 2016/679 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ARTIMEX SPORT & MORE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, plasarea de comennzi in formularul de comanda, crearea unui cont distribuitor, completarea formularelor de configurare produs, completarea formularelor tip sondaj sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Prin completarea datelor tale, in formularul de comanda si/sau de creare de cont distribuitori, declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a ARTIMEX SPORT si iti dai acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. ARTIMEX SPORT & MORE S.R.L., comercial ARTIMEX SPORT. Datele tale vor fi utilizate pentru a evalua, a introduce si a executa contractul de furnizare si pentru a gestiona relatiile cu clientii, inclusiv pentru implementarea activitatilor de marketing de catre ”ARTIMEX SPORT & MORE”.

Ai dreptul sa ne soliciti sa nu prelucram datele tale personale in scopuri de marketing. Daca nu doresti sa primesti oferte comerciale de la ARTIMEX SPORT sau daca trebuie sa iti accesezi datele personale, poti contacta Serviciul de Relatii cu Clientii ARTIMEX SPORT, la adresa ssr@artimex.ro.

PROTEJAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE DE CATRE CLIENT

1. in cazul plasarii unei comenzi, clientul va furniza urmatoarele date cu caracter personal:

2. Pentru inregistrarea (crearea unui cont de distribuitor) pe site-urile noastre, clientul va furniza urmatoarele informatii:

Prin completarea datelor tale, in formularul de comanda si/sau de creare de cont distribuitori, declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a companiei ARTIMEX SPORT & MORE S.R.L., comercial ARTIMEX SPORT si iti dai acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. ARTIMEX SPORT & MORE S.R.L.. Datele tale vor fi utilizate pentru a evalua, a introduce si a executa contractul de furnizare si pentru a gestiona relatiile cu clientii, inclusiv pentru implementarea activitatilor de marketing de catre ARTIMEX SPORT.

 Ai dreptul sa ne soliciti sa nu prelucram datele tale personale in scopuri de marketing. Daca nu doresti sa primesti oferte comerciale de la ARTIMEX SPORT sau daca trebuie sa iti accesezi datele personale, poti contacta Serviciul de Relatii cu Clientii ARTIMEX SPORT, la adresa ssr@artimex.ro.

FOLOSIREA DATELOR PERSONALE FURNIZATE DE CATRE CLIENT

Datele cu caracter personal sunt utilizate de catre ARTIMEX SPORT in urmatoarele scopuri:

DEZABONAREA
Dezabonarea de la newsletter este posibila in orice moment. in fiecare email primit, vei gasi un link pentru a te dezabona de la newsletter-ul ARTIMEX SPORT.

STOCAREA SI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

E-COMMERCE DE CONFIDENTIALITATE
Noi suntem singurii proprietari ai informatiilor colectate pe acest site. Informatiile tale personale de identificare nu vor fi vandute, schimbate, transferate sau date oricarei alte societati, indiferent de motive, fara consimtamantul tau, altele decat cele necesare pentru indeplinirea unei cereri si/sau tranzactie, de exemplu pentru a trimite o comanda.

IN CE SITUAtII AU TERTII ACCES LA DATELE PERSONALE FURNIZATE DE CLIENT

Datele cu caracter personal sunt utilizate de catre ARTIMEX SPORT in urmatoarele scopuri:

 DREPTURILE UTILIZATORILOR

Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

STOCAREA SI UTILIZAREA DATELOR DE CATRE CLIENT

Clientul are obligatia sa NU furnizeze catre terte parti datele sale de conectare in contul de client al magazinului online ARTIMEX SPORT.

Clientul are obligatia sa stocheze in conditii de siguranta datele de conectare pentru contul sau, sa aleaga o parola formata din caractere alfa-numerice si sa nu puna la dispozitia tertelor parti, calculatorul sau alte dispozitive pe care este logat in contul de client.

SECURITATEA DATELOR
Pagina noastra de internet si celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin masuri tehnice si organizatorice impotriva accesului, modificarii sau difuzarii datelor Dvs. de catre persoane neautorizate precum si impotriva pierderii sau distrugerii datelor Dvs.

Este necesar sa trataţi in permanenţa cu confidenţialitate datele Dvs. de acces si sa inchideţi fereastra de browser cand terminaţi vizitarea paginii noastre de internet.

Pentru transferul de date cu caracter personal utilizam proceduri tehnice de criptare. Puteţi identifica transmiterea de date criptate (https) prin afisarea unui simbol de inchidere, de ex. afisarea unui simbol de cheie sau lacat in bara de statut a browser-ului Dvs.

CONSIMTAMANTUL
Prin utilizarea site-urilor noastre, esti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

 

ARTIMEX SPORT